Nikola Motor planifikon të prezantojë së shpejti kamionin elektrik të saj

ardita 0

Kompania Nikola Motor çuditërisht njoftoi se ka ndërmend të ofrojë edhe një version elektrik të kamionëve të saj të hidrogjenit -‘Nikola Two’ dhe ‘Nikola Tre’ (versioni evropian) ndërsa ‘Nikola One’ do të mbetet vetëm FCV.

Nikola do të zbulojë kamionin elektrik në një event special që do të zhvillohet me 16-17 prill të këtij viti. 

Sipas kompanisë kamioni i quajtur ‘Nikola Two’ do të zbulohet në mbrëmjen e datës 16-të, por argëtimi vazhdon ditën tjetër kur pjesëmarrësit do të pjesë në testimin e kamionit të saj dhe të modelit Nikola NZT OHV.

Ndërsa Nikola fillimisht dukej i përqendruar në fuqinë e hidrogjenit, tani duket se ka zbuluar përfitimin e energjisë elektrike.

This post is also available in: English