Nissan dhe Italdesign sjellin nje nga makinat më të bukura në treg.

liridona 0

Nissan ka bashkëpunuar me Italdesign për të krijuar një version unik të prototipit të veturës sportive GT-R për të përkujtuar 50 vjetorin e makinës dhe të dizajnit italian dhe firmës inxhinierike.

Ne mendojmë se është e përshtatshme të theksohet se çfarë Nissan ve pikat në fund të deklaratës së saj për shtyp: Kjo nuk është gjenerata e ardhshme GT-R. Përkundrazi, është një model i tanishëm që ka pësuar ndryshime të rëndësishme inxhinierike për të krijuar një version të veçantë të makinës sportive AWD.

Italdesign kujdesej për inxhinieri, zhvillim dhe ndërtim, ndërsa ekipet e Nissan në Londër dhe SHBA trajtuan stilin e saj.

Jashtë linjës së linjave GT-R është riformuar dhe ulur me 54 mm; para ka fenerët e shkëlqyeshëm LED; në pjesën e pasme, dritat e pasme rrethore janë kthyer në unaza lundruese; dhe trupi përmban elemente ari në parmakun e përparmë.

[Best_Wordpress_Gallery id=”220″ gal_title=”italian”]

 

This post is also available in: English