Nissan Leaf makina elektrike më e shitur në Europë

Mariglen 0

Nissan Leaf është makina elektrike më e shitur në Europë, me shitjet që kanë arritur në 43,000. Gjnereata e dytë e Leaf duket se është ajo më e sukseshmja. Vetëm 26,000 makina janë dorëzuar vetëm në muajin gusht. Jo keq duke parë se prodhimi i makinave të para nisi në muajin shkurt.

Një tjetër lajm fantastic është në Norvegji Nissan Leaf është makiba më e shitur duke ja kaluar edhe markave të makinave që shesin makina me naftë ose benzinë. Kjo është një arritje fantastike dhe me këto shifra Nissan Leaf është duke treguar se ësht% një makinë fantastike.

This post is also available in: English