Nissan Titan XD e kthyer në Ambulancë (Video)

liridona 0

Prodhuesi japonez Nissan, ka modifikuar modelin e tij Titan XD në një ambulance, një makinë gjigante për nevoja specifike, e aftë të intervenojë në çdo rast emergjent.

Për momentin, është vetëm një makinë e tillë që vepron në SHBA, e cila është krijuar dhe dhuruar Kryqit të Kuq Amerikan.

Ky model i veçantë i Nissan është krijuar për çdo lloj terreni si dhe brenda saj ka të gjitha pajisjet mjekësore që i nevojiten një autoambulance moderne.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme: