Një çmenduri e vërtetë: Njihni makinat e së ardhmes

armir 0

Frankfurt Auto Show është panairi më i madh në botë i automjeteve.

Kompani nga e gjithë bota vijnë aty për të treguar prototipat dhe konceptet e makinës të së ardhmes.

Në galerinë e mwsipwrme do të shikoni mjete të cilat do t’iu lënë pa fjalë.