Një garë mes një Raptor,një Challenger,një Mustang dhe një Ram 3500! (Video)

liridona 0

Eshtë zhvilluar një garë mes një Raptor,një Challenger,një Mustang dhe një Ram 3500.

Për të parë se kush e fiton garën,ndiqni videon: 

 

This post is also available in: English