Një garë në mes të tri SUV-ve gjigande: Mercedes-AMG GLC 63 S, një Jeep Grand Cherokee Trackhawk dhe një Tesla Model X P100D!

liridona 0

Shikoni këtë garë në mes të tri SUV-ve gjigande: Mercedes-AMG GLC 63 S, një Jeep Grand Cherokee Trackhawk dhe një Tesla Model X P100D.

Ne e kemi parë Trackhawk Jeep në veprim përpara, dhe mori një pushtet të madh në sajë të një motori 6.2-L V8 supercharged (707 kuaj-fuqi, më saktë), kjo është edhe SUV më të rëndë të performancës në rrugë: 2432 kg. Kjo është shumë peshë për të dhënë aq shumë energji, dhe njerëzit e kanë përshkruar ndjesinë e ngarjes si me ngarjen e një pallati me një turbinë avioni të lidhur me të.

Dhe pastaj është Tesla, që arrin të peshoj më shumë se sa Trackhawk, 2508 kg.Me 588 kuaj fuqi, Modeli X mund të shkojë nga zero në gjashtëdhjetë metra në vetëm 2.9 sekonda.
Së fundi, kemi Mercedes-AMG GLC 63 S. Me vetëm 503 kuaj fuqi nga një 4.0-L twin-turbo V8, GLC është më këtu për të siguruar një krahasim pak më shumë mesatare.

Nga të tre, duket sikur kjo është një garë midis Trackhawk-ut gjithëfuqishëm dhe modelit X-qesharak. Do të habitemi nëse GLC-ja do të afrohet.