Një ish imazhier i Disney ndërton mjetin “anti-apokalips” për vajzën e tij

armir 0

KiraVan është gati për apokalips. Ky model përbindësh për të gjitha llojet e terrenëve është krijuar për ti bërë ballë kushteve më të vështira që nayra na krijon. Është ideja e dizenjuesit dhe teknologut Bran ferren, që ka qenë ish imazhier në Disney.

Ky mjet është emëruar me emrin e të bijës Kira dhe qellimi pse është krijuar është për ekspedita.
Bran Ferren donte që Kira, e bija e tij, të shikonte mrekullitë natyrore të së bijës, por ajo çka donte aim ë shumë ishte që e bija e tij të ishte e sigurtë gjatë ekspeditave.

KiraVan u dizenjua dhe ndërtua nga Applied Minds LLC, ku Ferren është bashkëpunues.

Ky model është ndërtuar në një platformë kamion Mercedes Benz dhe vjen me një rimorkio të bashkangjitur si shtëpi.

This post is also available in: English