Një motorr që do të donit ta kishit

Admin 0

Bëhet fjalë për Triumph Street Triple R. Si është një motorr që të gjithë do të donin ta kishin. Triumph është i lehtë në peshë dhe mund të manovrohet shumë lehtë. Ai mbahet si një nga motorrët me frenat më të mira. Modelet e bëra pas vitit 2013 nga pamja e jashtme u bazuan tek modelet e vjetra të Triumph por duke iu bërë modifikime dhe përmirësime në shpejtësi.

Triumph  Triple Street R është një motorr i thjeshtë për tu drejtuar nga të rinjtë pa eksperincë por dhe shumë argëtues për pilotët me eskperincë. Lehtësia që ka ky motorr për tu drejtuar sidomos në rrugët e ngarkuara të një qyteti e bëjnë atë një nga motorrët më të mirë që do të gjeni. Çmimi i një Triumph Street Triple R është 6995 paund.

This post is also available in: English