Një nëndetëse “James Bond” e 2018-tës! Krijimi më i ri nga Aston Martin.

liridona 0

Nëndetëset Aston Martin dhe Triton kanë konfirmuar vendimin përfundimtar të projektimit për nëndetësen e tyre të re, të quajtur Project Neptune, i paraprirë për herë të parë në shtatorin e kaluar.

Sinqerisht, duket fantastike. Një tre-vendësh dhe mund të jetë i shpejt katër herë më shumë se ‘anije’ Triton ‘3300/3.

Mund të zhytet në një thellësi prej 500 metrash, dhe siç mund ta shihni nga dizajni përfundimtar i mësipërm, ofroni afërsi shikimi 360 gradë. .Dizajni i jashtëm i Projektit Neptun i detyrohet shumë ndjekjes së performancës “, shpjegon shefi i dizajnit Aston Marek Reichman. “Ashtu si me Aston Martin Valkyrie, ne kemi ofruar aq shumë vëmendje për hidrodinamikën e pjesës së brëndëshme, ashtu siç i kemi dhënë vëmendje sipërfaqes së dukshme.

“Disa nga ato detaje nuk mund të shihen kurrë”, shtoi ai, “por efekti i tyre do të ndihet me siguri”.

Sigurisht, duke qenë një nëndetëse do të thotë se procesi i ndërtimit është paksa i ndryshëm.
Ajo merr një tendë akrilike. Ka shtresë iridiumi. Ekzistojnë shenjat dalluese të Aston për lëkurën e thurur me dorë dhe fibër karboni, dhe natyrisht, mund të personalizohen plotësisht nëpërmjet ndarjes së Astonit të Q.

Nuk ka informacione për çmimin, por do të jetë në shfaqje në LYBRA Superyacht show në Barcelonë këtë javë. Tani,ju prodhuesit e Bond-it, e dini çfarë të bëni.Blijeni sa më shpejt!

This post is also available in: English