Një nga makinat më të rralla që mund të gjeni në treg.

Admin 0

Ndryshe nga Alieno Arcanum një supermakinë elektrike që mendohet se do të jetë makina më e shpejtë në planet, por që ekziston vetëm në foto Fenyr Supersort i W Motors është gati. Kjo është makina e parë e ndërtuar dhe dizenjuar në Dubai.

Fenyr Supersport është një supermakinë e rrallë dhe e paparë. Fenyr arrin një shpejtësi nga 0 deri në 62 mph në vetëm 2.7 sekonda. Shpejtësia maksimale e Fenyr është 249 mph. Sipas W Motors kompania që është duke e ndërtuar këtë makinë ka njoftuar se do të ndërtojë vetëm 25 makina të tilla. Një makinë Fenyr Supersport do të kushtojë 1.4 milion paund. Megjithatë ky çmim është shumë më i lirë se makina tjetër e ndërtuar po nga W Motors Lykan HyperSport e cila kushton 3.4 milion euro.

This post is also available in: English