Një nga motorrët më argëtues për të ecur në qytet.

Admin 0

KTM Duke 690 është një nga motorrët më argëtues për të ecur në rrugët e ngarkuara të një qyteti. KTM Duke 690 ka një motorr me një cilindër që është i aftë të prodhojë 72 kuajfuqi njësoj si një Yamaha MT-07. Duke 690 është rreht 30 kg më i lehtë se Yamaha MT-07 duke e bërë atë më të lehtë për tu manovruar në rrugë me trafik të rënduar.

Por gjithë ky argëtim e ka një çmim. Ato nuk janë motorrë që mund t’i gjeni me një çmim të lirë. Nëse jeni duke menduar për të blerë një MT-07 të re, pse të bleni një Duke 960?

Ky është një motorr i mirë dhe nëse më vonë mendoni ta shisni nuk do të humbisni shumë para. Një KTM Duke 960 kushton 5595 paund.

This post is also available in: English