Një nga motorrët më të mirë klasik: Harley-Davidson Fat Boy

Admin 0

Ky është motorri perfekt nëse jeni një fans i udhëtimit me motorr klasik. Nuk është një nga motorrët më të rehatshëm por një nga motorrët më të bukur që mund të gjeni. Për shumicën e atyre që zotërojnë një të tillë ai është një motorr i pazëvendësuseshëm.

Fat Boy është një motorr i balancuar dhe shumë i thjeshtë për tu manovruar.

Me modifikimet e fundit të bëra shpejtësia maksimale e këtij motorri është 110mph. Ky motorr është i shtrenjtë si çdo motorr Harley.

Çmimi i tij është 9450 paund.

This post is also available in: English