Një nga motorrët më të mirë klasik: Moto-Guzzi V7

Admin 0

Moto-Guzzi V7 nga jashtë mund të duket si një motorr i vjetër dhe jo aq i mirë për tu pilotuar. Por pamja e jashtme ju gënjen. Motorri ka një dizenjim klasik, të jep një ndjesi të mirë kur udhëtoni dhe është shumë i besueshëm.

Megjithatë për një pilot i cili kërkon shpejtësi në motorrin e tij ky motorr do të ishte i mërzitshëm. Moto-Guzzi V7 nuk është prodhuar si një motorr shpejtësie. Ai vjen me një çmim prej 4995 paundësh.

This post is also available in: English