Një nga motorrët më të mirë për udhëtime të gjata

Admin 0

Honda GL 1800 Gold Wing është një motorr i mrekullueshëm. Gold Wing është një motorr shumë i sigurtë dhe i rehatshëm. Ai është motorri i shumë gjërave të cilat janë instluar për herë të parë në një Honda si airbegët, opsioni për të ecur mbrapsht ke marshi apo edhe amortizatorët të cilët rregullohen vetë në bazë të peshës si dhe rrugës.

Nga pamja e jashtme mund të duket si një makinë për shkak të përmasave të tij të mëdha. Në një Gold Wing gjithashtu keni edhe GPS, cruise control system por edhe një kasetofon me CD. Çmimi i këtij motorri të veçantë është 12000 paund.

This post is also available in: English