Një nga projektet më të bukura nga Mercedes Benz, X-Class nga Carlex Design. Kjo po që është makina e ëndrrave!

liridona 0

Shumë kompani si Mercedes po shesin X-Class në specifikimet si Pure, Progressive, dhe Power, Carlex Design.
Ky automjeti i gjelbër quhet X-Class EXY Off-Road dhe duket tamam si një nga ato kamionë të eksplorimit arktik, me goma të medha dhe dhe e pashkatërrueshme. Sendiljet brënda janë ngjyrë e zezë dhe duken mjaft të bukura. Por në rast se kjo makinë nuk është tipi juaj, ekziston edhe X-Class EXY Urban, që është akoma më agresive.

Çuditërisht, Off-Road është € 3,000 më e lirë. Këtu po flasim për përmirësimin e diçkaje të realizuar nga Mercedes.
Brenda X-Class Urban, Carlex Design ka instaluar një palë të fronit Recaro të mbështjellë me lëkurë të kuqërremë të veshur me pëlhurë prej lëkure.

Timoni dhe në pjesa e sipërme të panelit është mbuluar me fibra karboni dhe ka një shumëllojshmëri të përmirësimeve të tjera që e lejojnë makinën të ketë atë çka disa njerëz kërkojnë kur blejnë një X-Class ose një Volkswagen Amarok.

Nëqoftëse do të bënit një zgjedhje, zgjidhni atë me karbon, pasi ju lejon të parkoni së bashku me një GLE 63. Vetëm mos e hapni kofanon, pasi automjeti Nissan Navara është i disponueshëm vetëm me motorë dizel.
Versioni Urban përmban një kapak të fibrave të karbonit, një grilë të riparuar.
Të dy projektet kanë interie të krijuara në mënyrë të shkëlqyeshme, punë e Carlex Design. Specialistët e lëkurës donin një pamje të zezë dhe më të thyer në X-Class Off-Road.
Projekte te mahnitshme nga ana e Mercedes, si gjithmonë!

[Best_Wordpress_Gallery id=”29″ gal_title=”Mercedes X-Class”]

Lini një Përgjigje