Një tjetër surprizë në New York Moto Show dhe ajo është Mazda CX-3!

liridona 0

Mazda CX-3 ka disa përditësime të vogla për 2019, por ato janë të gjitha të dukshme sic janë rrotat e reja prej 18 inç që dallohen qartë, gjithashtu ka më shumë materialë të butë në dyer.

CX-3 përdor të njëjtin motor 2.0-litërsh si më parë, me 2 kuaj fuqi shtesë dhe 2 çift rrotullime më shumë. Mazda thotë se kjo e bën atë pak më të “etur”, në sajë të rishikimit të hartës së çift rrotullimit. CX-3 është tashmë një nga CUVs tanë të preferuar për tu pasur, dhe ky përditësim që ka pësuar kjo super makinë nuk e ndryshon këtë dëshire.

Ajo gjithashtu prezantoi sistemin e kontrollit G-Vectoring të kompanisë, i cili redukton rrotullimin çift të motorit në mënyrë të dukshme.Për të zvogëluar zhurmën e kabinës, Mazda ka shtuar xhamë më të trashë dhe materiale shtesë të zhurmës.

Modeli në mes të nivelit Touring tani vjen me standardet me dritat automatike, fshirset e xhamit që ndjejnë shiun dhe kontrollin automatik i kondicionerit.

Paketa e sigurisë së Grand-Touring-it i-Activsense nga viti 2017 është riemëruar si paket Premium; ai mban karakteristikat aktive të sigurisë, frenimin e shpejtë automatik të shpejtësisë së lartë, kontrollin e përshtatjes së shpejtësisë, dhe dritat automatike me rreze të gjatë.

[Best_Wordpress_Gallery id=”53″ gal_title=”Mazda CX-3″]

Lini një Përgjigje