I njëjti sens i pushtetit dhe i lirisë si motoçikletat.Harley-Davidson tashmë në formën e një makine!

liridona 0

Harley-Davidson po prezanton makinën e tij të veçantë Ford F-150.

Sidoqoftë, Harley-Davidson është duke festuar përvjetorin e 115-të, dhe mënyre më të mirë për të festuar është prezantimi

Quhet Ford F-150 Harley-Davidson. F-150 H-D është një bashkëpunim midis Harley-Davidson, Ford dhe Toscana Motors. Toskana zyrtarisht është e licencuar nga Ford për të bërë krijime të ndryshme, prej të cilave tashmë 3 janë në prodhim.
Ekzistojnë logot e Harley te dyert, derën e pasme, timoni, fenerët,dysheme. Oh, edhe te rrotat.


Përvec këtyre ka edhe disa përditësime funksionale.
Sediljet janë dizajne te karakterizuara nga diamanti, prej lëkure siç përdoren në modelet e tjera të Toskanës. Stainless steel dhe krom janë përdorur për të theksuar pjesën e brendshëm dhe të jashtme për të bërë atë të duket si motoçikletat Harley-Davidson.

“Harley-Davidson është një nga markat më të njohura në botë”, tha Jeff Burttschell, Vice President, Tuscany Motor Co. “Kamioni i ri u krijua për të ndjell të njëjtin sens të pushtetit dhe të lirisë si motoçikletat Harley-Davidson që frymëzuan atë. “

This post is also available in: English