Njihuni me 20 makinat më të çuditshme që janë ndërtuar ndonjëherë

ardita 0

Shumë prej nesh kanë makina të zakonshme – ndoshta një Volkswagen të vjetër . Rrugët janë plot me këto lloj makinash të cilat nuk na e tërheqin shumë vëmendjen.

Sidoqoftë nëse dëshironi me të vërtetë të dalloni nga të tjerët dhe të tregoni jo vetëm gjendjen tuaj financiare por edhe personalitetin tuaj, ajo që ju duhet është diçka që nuk mund të gjendet në asnje dyqan makinash. Diçka e çmendur, e çuditshme dhe absolutisht unike.

Ju prezantojmë me 20 makinat më të çuditshme që jane ndertuar ndonjehere, shikojini, shpërndajini  dhe mos harroni të na tregoni se cila është e preferuara juaj!

1. Makina prej bari

2. Makina 2 në 1

3. Makina Rosë

4. Floppy-Disk Car

5. Makina shtëpi

6. Makina e artit

7. Makina e cila ka formën e një këpuce me takë

8. Makina mace

9. Makina e një çifti të divorcuar, të cilët kanë ndarë edhe makinën në gjysëm

10. Makina monstër

11. Makina mi

12. Makina Phantom

13. Makina Jaguar me letra

14. Makina telefon

15. Makina prej tubi

16. Makina UFO

17. Makina prej druri

18. Makinë e dizajnuar me kafshët në miniaturë të kopshtit zoologjik

19. Makina vaskë

20. Makinë e ndërtuar me aparatet e kamerave

This post is also available in: English

Lini një Përgjigje