Njihuni me Bureko 6×6 të ndërtuar nga çekët, ja sa kuaj fuqi ka

ardita 0

Viteve të fundit me avancimin e makinave për të gjitha terrenet, kanë nisur shtohen edhe modelet e atyre që kanë gjatë rrota. Modeli më i fundit që quhet Bureko 6×6 është ndërtuar në Republikën Çeke dhe bazohet në modelin Chevy Silverado.

Makina mund të lëvizë nëpër të gjitha terrenet, si dhe është mjaft e fuqishme. Ata që janë të interesuar mund të kërkojnë Bureko prej 600 deri në 1000 kuaj fuqi. Ka edhe një version 7.0 litërsh që prodhon 1200 kuaj fuqi.

Paraqitja dhe shpejtësia që ka Bureko 6×6 nuk e lë prapa Mercedes G63 apo Hennessey VelociRaptor.