Norton Commando 961.Ja se çfarë e bën atë kaq të veçantë!

liridona 0

Norton Commando 961 MkII është një nga motorrët më të veçantë që mund të gjeni. Ai ka pak a shumë të njëjtët element bazë si motorri version i parë, por është i përmirësuar veënërisht tek sistemi i frenimit dhe tek ulëset.

Norton Commando është një motorr i lehtë në peshë dhe i hollë,por shumë i rehatshëm për dy persona.

Stabiliteti, manovrimi dhe menaxhimi janë pikat e forta të këtij motorri.

Të zotërosh një Norton është njësoj sit ë hyni në një klub të veçantë, sepse nuk ka shumë motorrë si ky në qarkullim.

Këta motorrë janë të veçantë dhe meritojnë respekt nga të gjithë. Çmimi i këtij motorri është 10775 paund.

 

This post is also available in: English