Nuk do ta besoni se çfarë çmimi do të ketë modeli i ardhshëm i McLaren!

liridona 0

McLaren ka lëshuar një imazh tjetër të konceptit së tyre të ardhshme: Speedtail.

Pjesa më e madhe e reklamave të McLaren këtë vit ka qenë për Sennën, koncept i zbuluar kohët e fundit që u projektua për të mundur të gjitha makinat e tjera rrugore në një mjedis të vërtetë gare. Por McLaren pranon se ka më shumë makina sesa vetëm gara, dhe ka qenë e vështirë sepse kanë qënë duke krijuar koncepte te ndryshme.


Makina tjetër McLaren në Serinë Ultimate pas P1 dhe Senna, McLaren “Speedtail” do të jetë pasuesi shpirtëror i portreti të F1. Do të ketë një pamje të pasagjerëve ashtu si F1, me shoferin e vendosur në mes dhe mundësinë e dy pasagjerëve në të dyja anët prapa shoferit.


Shpejtësia e McLaren u njoftua fillimisht në nëntor 2016. Që atëherë ne kemi dëgjuar shumë rrallë nga prodhuesi britanik i super-makinave, pasi vazhdon të prodhojë versione të reja të automjeteve të saj Super Series dhe ndërmarrjeve të tjera emocionuese, si Senna.

Nëse jeni të interesuar të zotëroni një Speedtail,nuk keni dhe aq fat. Të 106-ta modelet tashmë janë rezervuar me çmimin prej 2.3 milion dollarë secila.

This post is also available in: English