Nuk i keni dhënë ndonjëherë motorrit dhe dëshironi një sportiv, Honda CBR500R është perfekte për ju

ardita 0

Asnjë nuk ka nisur ta mësojë motorrin direkt nga motorrët sportivë. Honda CBR500R është një motorr i mirë dhe argëtues nëse po kërkoni për diçka që nuk ecën shumë shpejt.

Nëse udhëtoni në rrugë të ngarkuara nga trafiku në qytet atëherë Honda CBR500R është perfekte për ju. CBR500R është motorr shumë i rehatshëm dhe i thjeshtë për tu pilotuar.

Por edhe pse mund të duket si një motorr jo shumë i shpejtë nga jashtë nëse shtypni pedalen e gazit atëherë do të shihni që keni gabuar në opinionin tuaj. Në shpejtësi maksimale ai mund të duket si një gjysmë motorr sportiv.

Shumica e njerëzve e mbajnë këtë motorr për 2 vjet dhe pastaj kërkojnë diçka me më shumë fuqi dhe shpejtësi. Ky motorr vjen me një çmim prej 3495 paundësh.

This post is also available in: English