Nuk do ta besoni se çfarë çmimi marramëndës ka kjo Glickenhaus SCG003!

liridona 0

Jim Glickenhaus ka njoftuar se kompania e tij, Scuderia Cameron Glickenhaus, është konfirmuar zyrtarisht si një ‘prodhues i vëllimit të ulët’ nga Administrata Kombëtare e Sigurisë në Komunikacionin Autostradë. Kjo është NHTSA, në Shtetet e Bashkuara.

Që do të thotë se ai tani mund të prodhojë zyrtarisht deri në 325 makina “turn-key” një vit në SHBA, të përjashtuar nga disa rregullore federale. Si rezultat i këtij lajmi, ai u konfirmua gjithashtu për spekulimin fillestar të “Stradale” të SCG003.
Ka këto karakteristika: V8 me binjakë 4.4 litërsh, mbi 750bhp, mbi 590lb ft çift rrotullues, shasi me karbonfibër,frena Brembo dhe shpejtësi.

Po, kjo version ‘Stradale’ do të shkojë nga 0-60mph në më pak se 2.9secs,prodhon më shumë se 2G rrokje mekanike dhe prodhon një duzinë 700 kg downforce në 155mph.

Gjithashtu, do t’ju kushtojë $ 2,000,000.Stradale është një nga tre linjat e modeleve që SCG do të prodhojë, ndërsa të tjerat janë SCG003 CS (Competizione Stradale) – e cila është një tjetër përbindësh i rrugës.

[Best_Wordpress_Gallery id=”226″ gal_title=”wwww”]

This post is also available in: English