Nuk do ta besoni se çfarë fuqie ka kjo SSC Tuatara!

liridona 0

Shelby Supercars është kthyer, dhe kjo 2019 Tuatara – një makinë që pamë shumë vite më parë – ka ardhur për të luajtur rol shumë të madhë shumë të madhe në Koenigsegg te Bugatti.

Pse? Për shkak se SSC ka konfirmuar se Tuatara 2019 do të prodhojë 1,750 kuaj fuqi. Më shumë se Regera dhe Agera RS. Më shumë se Chiron.

Epo, kjo është 1,750 kuaj fuqi në karburantin E85 flex.Megjithatë, është një V8 me 5,9 litra dhe kjo vlen për tu përmendur.

Kjo përputhet me 7 shpejtësi të “manualizuar të kompjuterizuar”.SSC vlerëson se peshon 1247 kg.


Në të vërtetë, trupi dhe shasia janë ndërtuar nga fibra karboni, dhe SSC ka formuar një dizajn të shkëlqyer.