Nuk do ta besoni se sa kushton ky Ferrari F50!

liridona 0

Ah, Ferrari F50.Me të vërtetë ishte një gur i harruar për rreth 20 vjet. Dhe me të vërtetë nuk mund të kuptojmë pse.

Në atë kohë, ajo u konsiderua shumë e shëmtuar, shumë e ngadalshme në krahasim me McLaren F1 dhe jo aq e shtrenjtë për të garantuar vëmendjen qoftë dhe një për qind. Ishte e mirë por sigurisht nuk ishte e mjaftueshme për të dalë nga hija e Gordonit Dorëshkrimi i Murray, i vendosur në qendër, 241mph.Pyesim veten nëse projekti i ardhshëm Mercedes-AMG One do të përjetojë të njëjtën mungesë prestigji si Bugatti Divo. Koha, si gjithmonë, do të tregojë.

Niki Lauda, ​​Jean Alesi, Dario Benuzzi, Gerhard Berger. Këto janë vetëm disa nga zotat që e kanë ngarë këtë makinë.

Per me teper,ishte makina e shfaqjes së Ferrarit në shfaqjen motorike të Gjenevës në debutimin e F50.Nëse keni parë një fotografi të një F50 në mesin e nëntëdhjetave, gjasat janë të kete qene kjo makine.
Ka nje çmim deri diku te 2.5 milion dollar.

[Best_Wordpress_Gallery id=”232″ gal_title=”fer”]

This post is also available in: English