Nuk do ta besoni sesa e lire dhe e fuqishme është kjo makinë!

liridona 0

Kjo, vajza dhe djem, është një Ford Mustang 710 kuaj fuqi. Nuk duket si e tillë, apo jo? Duket delikate.

Është quajtur Jackhammer, dhe është një produkt i Roush Performance, i cili e ka rregulluar të gjitha llojet e Fords gjatë viteve. Duke përfshirë Ford GT të dekadës së fundit.

Për këtë Mustang të fundit, Roush ka mundësuar një kompresor të projektuar rishtazi në ‘Stang’s 5.0-litër V8.

Ju mund ta keni atë vetëm në opsionin e një Coupe, por ju keni zgjedhjen e gjashtë shpejtësi manual ose dhjetë shpejtësi automatike.

disa karakteristika të tjera përfshijnë rrota 20in, pezullimi i rregullimit të lartësisë dhe një garanci pesëvjeçare. Roush është duke bërë vetëm 200 Jackhammers, kështu që ju edhe mund ta merrni edhe një të tillë.

Kosto? Çmimet fillojnë me $ 14,765. Një Ferrari 488 GTB, i cili është 50 litra më i lehtë, kushton katër herë më shumë.

This post is also available in: English