Nuk do ta besoni sesa i shpejtë është ky Viper ACR!

liridona 0

Për herë të parë Viper ACR është parë në SEMA vitin e kaluar, por tani ne kemi disa detaje aktuale. Quhet “Viper i fundit”, i ndërtuar për “dominimin e rrugeve nëpër botë”.

Një nga karakteristikat e saj është: V10 me motor të mbuluar aerodinamika. Së dyti, është “Paketa Aero Extreme”, dhe është mjaft ekstreme.

“Gjatë testimit në rrugë,” na tregon Dodge “, inxhinierët e zhvillimit kanë përjetuar gati një ton force me një shpejtësi maksimale prej 177mph.”
Ka një sistem të kontrollit të stabilitetit të përshtatur dhe frenat më të mëdha Brembo të qeramikës së karbonit.

Motori është i njëjti 8.4-litër V10, këtu prodhon 645 kuaj fuqi. Është përshtatur me një manual me gjashtë shpejtësi.

Nuk ka fjalë për çmim vetëm ende, por është planifikuar për të dalë në shitje më vonë këtë vit.

[Best_Wordpress_Gallery id=”83″ gal_title=”Viper”]

This post is also available in: English