Omaha, nje jaht i veçant për njerez të veçantë

Mariglen 0

Kantieri hollandez Heesen Yachts ka gati jahtin prej 49,4 metrash të quajtur Omaha. Ai i përfundoi me sukses provat e bëra në Detin e Veriut. Jahti Omaha arrit një shpejtësi maksimale prej 16 nyjesh në provat e bëra. Jahti do të lërë kantierin hollandez dhe do të niset për në detin Mesdhe.

Pamja e jashtme e jahtit është dizenjuar nga Clifford Denn ndërsa ajo e brendshme nga Reymond Langton Design. Jahti mund të akomodojë deri në deri në 10 persona në 5 kabina. Jahti gjithashtu ka një plazh të vogël , sauna, spa poll dhe një cocktail bar.

Omaha mund të përshkojë deri në 3800 milje detare në shpejtësinë prej 12 nyjesh.

This post is also available in: English