Opel Corsa-t e prodhuar gjatë viteve 2006-2014 kanë një sekret

Mariglen 0

Në qoftë se keni një makinë Opel Corsa që është prodhuar në Angli nga viti 2006 deri në 2014, atëherë ka shumë mundësi që të gjeni një peshkaqen brenda të makina juaj. Sigurisht jo një peshkaqen të vertet por një të dizenjuar në një vend të fshehtë. 

Më specifikisht mund të gjeni të dizenjuar një figurë peshkaqeni të mentesha e kroskotit. Shpjegimi i kësaj është se një nga dy dizenjuesit e makinës fitoj një bast dhe bëri këtë si trofe. Pzetja që na lind është se për çfarë ishte vendosur basti, por këtë nuk do e dim kurr. 

This post is also available in: English