Overmarine shet jahtin e tretë të serisë Mangusta Oceano 43

Admin 0

Overmarine ka shitur jahtin e tretë të serisë Mangusta Oceano 43 pas interesimit të disa klientëve gjatë Monaco Yacht Show. Jahti prej 43 metrash u dizenjua nga Alberto Mancini. Jahti ka një pishinë të madhe si dhe 2 zona të ndara për të bërë banjo dielli. Gjithashtu jahti ka edhe rrëshkitëse nga ku mund të hysh në pishinë nga zonat e relaksit dhe dhe nga ku bën banjo dielli.

Jahti mund të akomodojë deri në 12 persona në 5 dhoma dhe ka edhe 4 dhoma shtesë për 7 anëtarët e ekuipazhit. Jahti ka një shpejtësi maksimale prej 15 nyjesh ndërsa shpejtësia normalet e udhëtimit është 11 nyje.

This post is also available in: English