Pagani zbulon super veturën e re Hauyra Imola me një çmim prej 4.9 milionë euro

ardita 0

Pagani ka zbuluar një version të ri të super veturës së saj Huayra.

E quajtur Huayra Imola, kjo veturë e përditësuar ka motorin e fuqishëm të Mercedesit, 7.0 litërsh V12 me 815 kuajfuqi, 24 më shumë se sa modeli paraprak. Interieri i Huayra Imola është i njëjti sikurse në Pagani.

Huayra Imola do të prodhohen vetëm 4, dhe tashmë që të gjitha prej tyre janë shitur me një çmim prej 4.9 milionë dollarë secila.