Paisja për rrotat që e kthen makinën tuaj në mjet bore

armir 0

Kjo pasije e kthen makinën tuaj në një mjet bore.
Kompania AD Boivin ka zvilluar së fundmi një lloj sistemi i cili ndihmon dhe i lejon makinat të ecin në dëborë madje duke kapur një shpejtësi maksimale prej 65 km/orë.

Instalimi i këtyre pasijeve të veçanta për në dëborë kërkon thjesht 15 minuta dhe më pas jeni gati për xhiro.

Kompanisë i ka marrë 5 vite kohë që ta zhvillojë këtë lloj teknologjie dhe 2 vite të tjera kanë qenë vetëm testime intensive për ti provuar paisjet nëse punonin dhe për ti lënë vend përmirësimeve.

Çmimi i këtyre paisjeve shkon 26 000$.

This post is also available in: English