Për këtë Hellcat Widebody nuk do tju vijë keq të shpenzoni parat tuaja!

liridona 0

Makina e muskujve është bërë një nga segmentet më të gjithanshme të automjeteve të sotme. Ndërkohë që parimet bazë të fuqisë së madhe, trupit të madh dhe rimorkios së pasme qëndrojnë, makinat e muskujve tani janë makina të performancës.

Tre klasikët quhen respektivisht Camaro, Mustang dhe Challenger.Me bazat që datojnë nga epoka mesozoike dhe një formë që është e njohur si sot në 1969, Challenger është një “kafshë” e papërshtatshme që zgjidh problemet me grushta. Kjo strategji e papërpunuar por efektive përfaqësohet më së miri nga 2018 Challenger SRT Hellcat Widebody ($ 73,340). Në përgjigje të Camaro ZL1 1LE ($ 71,295) dhe Mustang GT350R ($ 64,435) të Fordit, krahasuar me makinat sportive evropiane sesa muskujt amerikanë – Dodge pajis me makinat e saj me fenerë më të mirë dhe goma më të gjera.
Jepini vetem një herë kësaj makine dhe do ta kuptoni menjëherë se nga vjen pjesa “Hellcat”; shih një pjesë “Njeriu i gjërë” dhe do ta kuptoni. Me 3.5 inç gjerësi mbi Hellcat standarde, Widebody ka një qëndrim të ngjashëm me buldogun – i ulët dhe i gjerë me “supet” muskulare.

[Best_Wordpress_Gallery id=”247″ gal_title=”1″]

This post is also available in: English