Përtej kufirit të imagjinatës, thyhet rekordi botëror i ngarjes së makinës me dy rrota (Video)

ardita 0

Në vitin 2011 Terry Grant në evenimentin e shpejtësisë “Goodwood” shënoi rekord duke e kaluar shtegun prej 1.16 milje për 2 minuta e 55 sekonda. Ndërsa këtë vit po i njëjti shofer është rikthyer duke ngarë një Range Rover Sport SVR, dhe ka thyer rekordin e vet. 

Ai e përshkoi përsëri shtegun 1.16 milje për 2 minuta e 24 sekonda, që është 31 sekonda më shpejt se rekordi i mëparshëm. Me makinën Britanike që ka 575 kuajfuqi, Grant ka hyrë edhe në Librin e Rekordeve Gines.

This post is also available in: English