Pesë makinat që Aston Martin DB11 i ka “mundur”.

liridona 0

Bentley Continental GT
Po aq mirë sa DB11 në terren të mbuluar, por vuan për imazhin e tij Wilmslow-y.

Mercedes-AMG SL63/65
Coupe S-Class është pak i madh, pak i butë, dhe AMG GT është tepër me i fortë, ë dyja kanë ” dështuar” para Aston Martin DB11.

Porsche Panamera
Ne dimë që Panamera e re është një GT e shkëlqyer.

Ferrari California T
Cali T ka nje cmim prej £ 155K. Por prap mbetet i Aston Martin DB11.

Jaguar F-Type SVR
Nuk është aq e ashpër sa mund të mendoni, por përsëri dhuron spektakel.