Pesë motocikletat më të çmendura që mund tju kenë zënë sytë!

liridona 0

1.Dizajni i motorrit ka ndryshuar në mënyrë dramatike gjatë viteve. Motoja e parë, e krijuar nga Gottlieb Daimler (i cili bashkë-krijoi kompaninë Daimler-Benz) u ndërtua në vitin 1885 dhe do të ishte pothuajse i njohur për të gjithe. Jo vetëm që erdhi me stabilizues, por ishte bërë edhe prej druri!

2. Rokon Trail-Breaker duket si një kombinim i çuditshëm i një motoçikletë dhe një automjeti ; imagjinoni një ATV në dy rrota dhe do të keni diçka të afërt me pamjen e pazakontë të Trail-Breaker.

3. Kompania klasike britanike e makinave Jaguar është e njohur për makinat e tyre elegante ekzekutive, disa prej të cilave madje përbëjnë flotën e automjeteve të përdorura nga Familja Mbretërore Britanike. Megjithatë, ndërsa vetë kompania ende nuk ka hyrë në tregun e motorëve, Massow Concept Cycles ka krijuar biçikletën e tyre, të frymëzuar nga portreti i Jaguarit.

4. Motor Haleson Steam Powered është po aq e pazakontë sa tingëllon.Duket si një biçikletë e rregullt, me një platformë midis rrotave,duke ngarë një motor 200cc.

5. Uno Dicycle, i shpikur nga një adoleshent kanadez në vitin 2006. Megjithëse duket pak i pasigurtë, automjeti është vetë-balancues, duke u përshpejtuar kur shoferi përkulet përpara dhe ngadalësohet kur ai shkon prapa.