Pininfarina nuk ndalet së surprizuari, shihni krijimin e tij magjepsës!

liridona 0

Së fundmi, peizazhi gjithnjë në lëvizje i botës së automobilave e bën të vështirë të përshtatni atë që dëshironi, nga ajo që ju duhet. I tillë është Pininfarina, i cili ka përgatitur një hibrid me katër shtylla, të pajisur me flutura, i aftë për 0-62mph në 2.7s.

Është quajtur HK GT dhe është projektuar për tregjet aziatike. Megjithatë, mbulon terrenin modern: drivetrain elektrike nga një fillim kinez? U bë. Dizajn klasik italian Gran Turismo? U bë. I çmendur, rregullim mekanik me motor? U bë dhe u bë.

Ne do të lejojmë që të vendosni për rezultatin përfundimtar, por kjo është një gjë e shkëlqyer; i gjatë dhe i mbuluar me mbulesë të skalitur.

Shasia është bërë nga alumini, dhe nën të do të gjeni 38 KWh të ‘super baterive’, katër motorë magnetikë të përhershëm të pavarur dhe një transmetim me dy shpejtësi. Ka vektorim çift rrotullues, frenim rigjenerues dhe zgjedhjen e tre zgjeruesve të vargjeve: një gjenerator i mikroturbines, qeliza e karburantit me hidrogjen, ose djegia e brendshme e mirë e modës së vjetër.
Fuqia totale qëndron në 800KW (1.073bhp nëse mund të bëni një ekuivalent), dhe si e tillë, kjo HK elektrike me gjatësi 5 m është e aftë për atë shifër të përshpejtimit të raketave dhe një shpejtësi maksimale prej 217mph? Në mënyrën e pastër elektrike ajo do të bëjë 160 km, ose mbi 1000 km me një shtrirje vargesh.

Hidhni një sy brenda, gjithashtu: të gjitha panelët e animuar të derës dhe ekranet me prekje të mëdha. Shumë moderne. Nuk bëhet fjalë për çmimin, as sasitë e prodhimit. Por kjo tregon për bashkëpunimin e vazhdueshëm të Pininfarina me Grupin Hybrid Kinetic.

Diku tjetër në stendën Pininfarina, do të gjeni shpejtësinë H2. E kemi parë tashmë – nja dy vjet më parë – por ky është versioni final i prodhimit. Vetem 12 modele te ketij automjeti te gares se hidrogjenit do te ndertohen, duke perfshire nje shasi te karbonit, LMP-se, nje hidrogjeni me 4 motor elektrik race (653bhp), frenat e karbonit dhe vektorin e çift rrotullimit.

[Best_Wordpress_Gallery id=”13″ gal_title=”HK GT”]

Lini një Përgjigje