Porosi E Jashtëzakonshme- Bjondia në Timon-04

Mariglen 0

Kur njerëzit  zakonisht porosisin gjëra, ato mund të jenë telefona, rroba, këpucë, aksesorë etj. Por kjo nuk ndodh me Alex, sepse porositë e saja janë disi më të mëdhaja se ato të zakonshmet. Normalisht që keni kuptuar se për çfarë bëhet fjalë, por nuk është vetëm kaq. Alex, siç do shikoni në video, ka porositur makinën e prodhimit masiv më të shpejtë në botë. Për ato që nuk e dinë, makinat e prodhimit masiv, janë makinat që nuk prodhohen me numër të limituar. “Devel sixteen” është një bishë me tërë kuptimin e fjalës. 5000 kuajfuqi dhe motorr quad-Turbo V-16 që arrin 445 kmh.

Lini një Përgjigje