Porsche 911 GT2 në Nürburgring më i shpejtë se kurrë! (Video)

liridona 0

Porsche ka rikthyer edhe njëherë titullin e saj si makina më e shpejtë dhe e ligjshme per tu ngarë ne Nürburgring.

Porsche dhe Lamborghini kanë luftuar gjithmonë ne pistën në gjurmën e famshme gjermane Nürburgring.Në vitin 2017, Porsche kapi titullin e makinës më të shpejtë të prodhimit nga Lamborghini me 911 GT2 RS prej 6: 47.25. Më pas, gjatë verës, Lamborghini shpërtheu me Aventador Superveloce Jota, i frymëzuar nga avioni luftarak, duke kapur 3 sekonda më shumë se Porsche me 6: 44.97.

Ajo quhet Porsche 911 GT2 RS M. MR do të thotë Manthey-Racing, një ekip gjerman garash bazuar në Meuspath. Ata gjithashtu kanë 51% të pronësisë të Porsche, kështu që kur kompania mëmë kërkon Manthey-Racing të bëjë diçka, ata i zbatojnë kërkesat.
Shikoni më poshtë këtë video për të mesuar sesi është në të vërtet kjo makinë: