Porsche 911 Turbo vs McLaren 720S/ Kush do fitojë? (Video)

armir 0

Një garë e re shpejtësie është zhvilluar ndërmjet Porsche dhe McLaren.

Kjo ishte një nga ato garat që shumë duan të shohin dhe skuadra e Carwow përmbushi dëshirën e tyre dhe së shpejti do të zbulojmë se kush është më i shpejtë.

Porsche 911 Turbo S ka një motor 3.8-litër turbo që prodhon 650 kuaj fuqi dhe 800 Nm çifte rrotulluese, ndërsa transmetimi automatik është përgjegjës për transmetimin e energjisë në të katër rrotat.

Sa i përket McLaren, ai është i mundësuar nga një motor 4.0 turbo V8 dhe ka 720 kuaj fuqi dhe 770 Nm çifte rrotulluese.

Ai ka një transmetim automatik me shtatë shpejtësi që transmeton fuqinë në rrotat e pasme. 

Dhe kush mendoni se ishte më i shpejtë?