Porsche pasuron ofertën e modelit Macan në variantin GTS – me një çmim fillestar prej rreth 70,000 euro

liridona 0

Porsche gjermane ka zgjeruar gamën e tij Macan me variantin GTS.

Macan GTS do të vendoset midis versioneve Macan S dhe Macan Turbo, me një çmim fillestar prej rreth 70,000 euro.Porsche më parë kishte ofruar GTS me një seri pajisjesh, por modeli i azhurnuar tani ka marrë një nxitje edhe nën ‘kapuç’.

Macan GTS për 2020 mundësohet nga një 2.9-litërsh turbo-binjak V6 me 375 kuaj fuqi.

Porsche thotë se Macan GTS përshpejton nga 0-100 km/orë për 4.7 sekonda, ndërsa një kohë prej 4.5 sekondash është e mundur me paketën Sport Chrono, me një shpejtësi maksimale prej 260 km/orë.