Porsche rikthehet 70 vjet mbrapa, atje ku nisi gjithcka!

liridona 0

Shikoni pak këtë gjë të adhurueshme. A nuk është ajo lloj gjëje që doni të ”shtrydhni”?

Është ndërtuar nga Porsche, por nuk është makina origjinale që e bëri udhëtimin e saj të parë. Kjo është përpjekja më e mirë e Porsche për tu rikrijuar si makina.

Makina origjinale, thotë Porsche, “do tju nënshtrohet një modifikimi të konsiderueshëm gjatë disa dekadave të ardhshme”.
Porsche aktual i parë është shumë i paprekshëm por ishte koha për të sjellë origjinalin në jetë.

Si? E pra, një skenë e plotë 3D e “No.1”, pastaj “mbivendosjen e këtyre rezultateve virtuale mbi vizatimet e dizajnit nga 1948.Zgjidhja e planit dhe rezultati përfundimtar u mor përmes arkivit 70-vjeçar Porsche te fotove, vizatime dhe revistave. Nga atje, ishte çështja relativisht e thjeshtë e gdhendjes së modelit jetësor të makinës.

 

Pastaj, me pak kohë, djersa gjermanike, materialet origjinale prej druri dhe disa çekiçë ben te mundur qe Porsche te ishte në gjendje të bënte një predhë të trupit riprodhues.
Nga atje, pak ekzaminim mjeko-ligjor i Nr.1 ​​zbuloi se ngjyra origjinale nuk ishte argjendi, por ishte në fakt një ngjyre blu.
E mrekullueshme kjo makinë.

This post is also available in: English