Prezantohet modeli më i fuqishëm i ndërtuar ndonjeherë nga Koenigsegg!

liridona 0

Ne pamë versionin e konceptit në shfaqjen e vitit të kaluar. Këtë vit, ata kanë sjellë këtë mrekulli,ja ku është: 1.500bhp, Koenigsegg Regera për prodhim. Po, kjo ka më shumë fuqi se Chiron Bugatti …

Regera ka një shasi shumë të modifikuar të Agera, ndryshuar dukshëm për të akomoduar një paketë baterie prej 4.5kWh -është në gjendje të shkarkojë 525kW -është montuar në qendër të makinës, e cila është 25kg më e lehtë sesa bateria e makinës së konceptit.

Ka një ngarkues AC të ri të tensionit të lartë, një kompresor më të vogël 800v dhe një konvertues të ri kompakt dhe të lehtë 800v DC / DC, i cili kursen peshë akoma më shumë.

Pastaj sigurisht vjen V8 i fuqishëm 5.0-litër, binjak turbo që pozicionohet në mes të makinës, që së bashku me treshtën e motorëve elektrikë (një në çdo rrotë të pasme, një në manovër), japin 1.500 kuaj fuqi dhe 1.475lb ft çift rrotullues në rrotat e pasme.

Regera përmban sistemin e drejtpërdrejtë të Koenigsegg-it në vend të çdo transmetimi të rregullt.Do të donit ta kishit apo jo?

[Best_Wordpress_Gallery id=”229″ gal_title=”Koenigsegg”]

This post is also available in: English