Prezantohet prototipi elektrik Infinit 10 në panairin e ‘Pebble Beach’. Një mrekulli përtej imagjinatës!

ardita 0

Prototipi Infiniti 10, u prezantua për herë të parë në ‘Pebble Beach Concours d’Elegance’. Makina -koncept ka një dizajn të mahnitshëm dhe kjo është realizuar nga Karim Habib që është drejtori ekzekutiv i dizajnit të Infinit.

Infiniti 10 është një makinë elektrike me katër rrota që është ndërtuar për qëllimin e vetëm për të shijuar makinën. Ka vetëm një sedilje, përsa i përket performancës së makinës, përfaqësuesit e Infiniti akoma nuk i kanë zbuluar këto detaje.

Por kanë thene që ne kurrë nuk do ta shohim këtë prototip në rrugë pasi kompania nuk do të prodhojë diçka të tillë.  

This post is also available in: English