Prezantohet supermakina Yenko Camaro 2019, ja sa kuaj fuqi do të ketë

ardita 0

Kompania që merret me modifikimin e makinave ‘Special Vehicles Engineering ‘ ka prezantuar një tjetër Chevrolet Camaro të përditësuar me 1000 kuaj fuqi.

Makina quhet Yenko Stage II Camaro ka një motor V8 6.8 litërsh dhe është bazuar tek Camaro 1SS ose 2SS për krijimin e tij.

Akoma nuk janë zbuluar detaje rreth shpejtësisë maksimale apo rreth çmimit që do të ketë, por dihet se do të ndërtohen vetëm 25 njësi të këtij modeli.