Princess gati të nxjerrë në treg 6 jahte të rinj.

Admin 0

Kompania Princess ka njoftuar se do të nxjerrë në treg 6 jahte të rinj brenda vitit që vjen. Jahtet e reja janë ndjekin 5 jahtet S78, V50, V60, V65, dhe F70 që u nxorrën në treg këtë vit. Jahtet do të kenë të vendosur sisteme të reja teknologjike dhe do të ndërtohen në kantierin në Plymouth.

Edhe jahti R35 Sport Yacht i cili u prezantua si një koncept këtë vit do të jetë pjesë e këtyre gjashtë jahteve që do të jenë gati për vitin tjetër.

Kompania Princess ka pasur të ardhura record këtë me 50% fitim nga viti i kaluar. Kompania ka rritur numrin e punëtorëve me 700  punëtorë që nga janari, por që brenda 12 muajve numri të arrijë në 3000 punëtorë.

This post is also available in: English