RAM 1500 Classic do të prezantohet këtë vitë. Ja të veçantat e tij

liridona 0

Nëse një Ram 1500 arrin për tu shitur, prodhuesi i automjeteve do të vazhdojë të shesë brezin e ardhshëm duke shtuar një simbol klasik për gjeneratën që debutoi në vitin 2010.
Modeli Classic do të ofrohet në tremujorin e katërt të vitit 2018 si një model 2019.

“Ndërsa lançojmë të gjitha Ram 1500 të 2019 , nuk kemi dashur të largohemi nga një pjesë e rëndësishme e tregut të kamionëve të lehta”, shpjegon Mike Manley, kreu i Ram Brand-FCA. “Ram do të vazhdojë të prodhojë 1500 Classic ”

Më shumë se vetëm një distinktiv Classic, trashëgimia Ram 1500 i 2019 do të ofrojë tre pako të reja pasi ai hyn në vitin e tij të fundit.

I pari është Chrome Plus, i cili do të çiftëzohet me shitësin e Tradesman dhe do të ofrojë një parakolme kromi, rrota 17 inç, dysheme të mbuluar me tapet. Tjetra është paketa Tradesman SXT, e cila do të bashkojë paralajmërimet e kromit,, një ekran radio me 5 inç,, shkarkimin e dyfishtë për versionet V8 dhe rrotat e kromit 20 inç. Së fundi, do të ketë paketën Express Accent Black që do të ofroj të gjitha ngjyrat e jashtme. Kjo paketë do të përfshijë rrota të zeza, distinktivë të zi dhe bezels me dritë të zezë.

 

Vetë modeli do të ofrohet në katër nivele themelore : Tradesman, Express, Big Horn / Lone Star dhe SSV.

This post is also available in: English