Range Rover-i i ri Sport

liridona 0

Range Roveri i ri Sport është më i vogël se një Range Rover normal. Ai ka 7 vende njësoj si Land Rover Discorey por duke ruajtur shumë nga sistemet e një Range Roveri normal.

Versioni Sport përdor të njëjtin ndërtim prej alumini  të ngjshme me një Range Rover normal por është më i lehtë në peshë se një i tillë.Edhe pse më e lehtë se version Sport i mëparshëm version i ri Sport është më se i aftë për të rivalizuar Porsche Cayenne dhe BMW X5. Në pjesën e brendshme do të vini re se çdo gjë është me touchscreen duke sjellë teknologjinë më të fundit.

Modeli i një Range Rover Sport me të gjitha sistemet më të fundit të përfshira mund të shkojë deri në 100000 paund.