Redspace REDS – Nje makinë që nuk ua mbush syrin por…

Mariglen 0

I njohuri në boten e dizenjimit të makinave Vhris Bangle ka një nisur një projekt të ri me një markë makinash kineze. Kjo markë quhet Redspace ose REDS dhe është diçka shumë largë dizenjove që Bangle bënte kur ka qenë tek BMW, por pavarësisht kësaj, nuk mund të mohojmë që është mjë makinë që terheq syrin dhe është futuristike. 

Para gjithave të themi REDS do të thotë Revolutionary Electric Dream Space që shkurt nënkupton që kjo është vizioni i kompanis për makinat autonome të se ardhmes. Makina praktikisht është një dhomë – hapësirë mbi rrota pasi brenda mund të ndryshojë në bazë të qellimit të përdorimit. Dyert hapen me anë të një butoni, tavani është prej paneli djellor dhe do të hyjë në prodhim në 2020.

This post is also available in: English